Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nekem van egy két éves bullom...

Nekem van egy két éves bullom és hoztunk hozzá egy 4 honapos kissebbet, ami most már 5honapos. Nos. A kicsi mindig megtámadja a nagyot. Persze lenyomjá, de nem tanul belöle. Hagyjam, hogy intézzék el és mindig verekedjenek vagy van más modszer?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, végképp nem tudom. Pici nem lehet, hogy agresszív? Mármint a kölyök tulajdonsága. Esetleg nézz körül kutyás portálokon, hátha találsz megoldást. Kérdezd meg az állatorvost, hogy szerinte mi lehet.
2011. aug. 15. 22:14
 12/12 anonim ***** válasza:

tegnap 22:11!

Mert te aztán k.va sokat tudsz róluk! Még jó hogy javasolja az orvos mert egy csomó pénzt el tud kérni érte!

Szerinted olyan kutyafajtánál amit harcra tenyésztettek az a megoldás ha nem szólunk rájuk és bogyókkal tömjük? Ha meg van az embernek két kutyája amiket külön tart akkor nincs értelme az egésznek!

2011. aug. 16. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!