A kutyák tényleg megérzik a halált?
mi az,h. ez nem kérdés? pf
am.úgy tudom,h. igen
Igen!
Valóban igaz!
A kutyák valóban rendelkeznek ilyen képességgel mint akármeik állat!
Nekem két történetem is van.
Az egyik: a nagyszüleim mesélték, hogy valaki meghalt a faluban, és onnantól kezdve a kutyája állandóan vonyított, úgyhogy a temetés napján be is zárták, nehogy odamenjen a temetőbe. Aztán utána, amikor kiengedték a szomszédok, elszökött és a gazdája sírjára feküdt, meg kaparta is, pedig nem látta, hogy oda van temetve.
A másik történetem pedig sajnos családi dolog: a nagybátyám hazavitt egyszer egy kis puli-félét, és több éven át velük volt, sosem szökdösött. Aztán ahogy beteg lett a nagybátyám, egyre inkább nem evett a kutya, aztán hónapokig kórházban volt a rokonom, és úgy halt meg, hogy a kutyával nem is találkozott már. A halála után néhány nappal a kutya elszökött és soha többé nem lett meg.
Fantasztikusak a kutyák, nem?
Édesanyám már nagyon beteg volt,mikor a kutyánk 4 hónapos babaként hozzánk került.
Szerette a kiskutyát persze,de sok türelme a betegsége miatt már nem volt hozzá,igazából közömbösek voltak egymásnak.
Anyu halála előtt a kiskutya árnyékként kezdte követni,mindig vele volt,bújt hozzá,nyalta-falta.Anyu 3 nap múlva meghalt.Mi nem tudtuk,hogy ilyen közel a tragédia,de a kiskutya igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!