Melyik fajtát válasszam? Amstaff, cane corso, bullmasztiff (vagy esetleg valami más hasonló fajta)? 15/F
Figyelt kérdés
Nem első kutya lenni volt már kaukázusink és beagleünk is. Kisgeyerek van a családban és elég sok cica illetve kutya van a környéken. A kertünk az nagy. Nem ártana ha jó házörző is lenne, mert voltak márbetörések itt a környéken, de nem emiatt lesz a kutya. Légyszíves azt is írjátok le, hogy ti melyik kennelből vennétek a kutyát .2011. aug. 14. 15:15
21/24 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ezt a videót is érdemes megnézned. A mi kutyánk apukája.
23/24 g------ válasza:
Én mind három kutyát ajánlom neked, nekem jellenleg staffom és nagyon jó őrző és kis tesómékal is meg van és ish most akkarok 1 Cane Corsot ők is nagyon jó de bárhonan is vesszed arra figyelj hogy a szülők ne legyenek diszpláziások mert kölyök örökölheti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!