Szerintetek a 4 hónapos labrador kutyámnak árt ha kennelben tartjuk?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 10:26
11/21 anonim válasza:
Neked se volt soha labradorod, ugye kedves utolsó?
12/21 A kérdező kommentje:
Más kutyák közé nem szoktuk vinni, de napi 30 percet szoktuk sétáltatni, kb ugyanennyi játék, de nincs egész nap egyedül, sokszor meg szoktuk nézni, hogy jól ven- e. Meg amúgy is majdnem egész nap alszik.!!
2011. aug. 14. 22:01
13/21 anonim válasza:
Persze, hogy egész nap alszik, különben halálra unná magát. Még szerencse, hogy nem a farkát kergeti, vagy a bogarakat ugatja. Így lehet egy egészséges kölyökből ösztönhalott katatón felnőttet nevelni :(
14/21 A kérdező kommentje:
Szokott játsszani is, tologatja a tányérjait, labdázik, rágja a játékait, mivel jönnek a fogai, szokkot fürdeni is, mert van neki odatéve egy kád tele vízzel. Meg szokta ugatni a madarakat :)
2011. aug. 14. 22:12
15/21 anonim válasza:
Egyáltalán minek a kennel? UTÁLOM , de nagyon UTÁLOM az olyan embereket akik kennelbe tartják a kutyájukat.Még akár csak 1 órára is bezárni kínzás. Próbáld egyszer ki, te meddig bírod... Persze a kutya nélkül, nehogy társaságod legyen! A mi kutyánk soha nem volt bezárva, se kikötve, nincs is kennelünk, egész nap velünk van, bent a házba vagy akár kint, ahol szeretne lenni, ha játszani szeretne ugat, én kimegyek vele játszani,szarom le a számítógépet!
16/21 anonim válasza:
Miért hiszitek hogy az jó neki? Ha csak 1-2 órát van kennelbe, már az is szörnyű neki. Mozgásra, játékra , simogatásra,SZERETETRE van szüksége, nem csak 30 percre, hanem egész nap!!!!!!
Milyen elgondolásból dugjátok a kennelbe azt a szerencsétlent?
17/21 anonim válasza:
Egész nap a kennelben van és öszvissz egyórát mozgatod??? 30 perc séta az mi??? SEMMI!!! És csak ennyi játék?? Én a 4 hónapos goldenemmel az erdőbe jártunk elengedtem kutyákkal játszott, velem játszott, tanult...
18/21 anonim válasza:
Az enyém is ott lesz. de én reggel és délben meg este. és néha kiengedem. Ha így csinálod nem lesz semmi gond.
Ja és legyen nagyon sok játéka kb 15.
19/21 anonim válasza:
Márpedig nem ártana kutyák közé vinni, ha nem akarjátok, hogy később ne adj isten agresszívan viszonyuljon a fajtársaihoz. 30 perc séta az messze kevés.
20/21 anonim válasza:
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:25
Ez így rendben is van neked ha ki lesz engedve többet meg viszed mindig sétálni meg minden de hát 30 perc séta??? Az mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!