Miért vicsorog a kutyánk?
Figyelt kérdés
7 hónapos, Golden Retriever!2011. aug. 14. 10:25
1/11 anonim válasza:
Mikor vicsorog? Kire vagy mire?
2/11 A kérdező kommentje:
Például amikor jövünk haza valahonnan és jön oda a kapuhoz! Bárkire vicsorog amikor jön be a kapunk! De közbe csóválja a farkát!
2011. aug. 14. 10:41
3/11 Tyler913 válasza:
Nem gond.Vagd pofan es kesz.Te vagy a falkavezer,Rad aztan ne merjen morogni.
4/11 anonim válasza:
Hát ez nem tudom mit jelethet de szerintem mennyel egy közeli kutyasuli és ott talán tudnak segíteni vagy mingyárt adok egy e-mail címet és írj erre.l.lilla998@freemail.hu
5/11 anonim válasza:
ja bocsi az erre nem kell bele se a .
6/11 anonim válasza:
De az se rossz hogy mikor ezt csinálja akkor csapj a fejére (persze ne olyat hogy ott essen össze) és mond hogy NEM.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm megpróbálom majd! :) Remélem le szokik róla!!
2011. aug. 14. 11:07
8/11 anonim válasza:
Azért ácsi, mielőtt agyonvered a kutyádat.
Az enyém is "vicsorog", kellett egy kis idő amíg rájöttünk, hogy ő így örül.
Mutogatja a fogát, elég rémisztő, de ilyenkor csak örül.
Úgyhogy próbálj meg különbséget tenni aközött, hogy az a vicsorgás tényleg vicsorgás, vagy esetleg örömében "vigyorog".
9/11 A kérdező kommentje:
Nem dehogy verem agyon soha nem ütném meg maximum a fenekére szoktam és közben mondom, hogy NEM vagy NEM SZABAD!
2011. aug. 14. 12:49
10/11 anonim válasza:
Idegrendszere rendben van egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!