Szerintetek baj lehet belőle? :$
Van egy yorki kutyusom.Minden hova viszem.Velem alszik.A barátom azt mondta hogy ez már hülyeség.A barátnőim meg azt hogy rossz hatással van rám.Szerintetek elkényeztetett,harapós,agresszív kutyus lesz?
(nem szidtam még meg soha,még az orrára sem csaptam rá,még akkor sem mikor szét rágta a papucsom)
utolsó válaszoló mien egér??
szó se volt egérről :/
Odaengeded a kutyákhoz? Akár kicsi, akár nagy? Elfogad a falkavezérének? Visszajön az utcán egyből ha szólsz neki(ha egyáltalán elengeded?!)? "Szó" nélkül tűri, ha kiveszed a szájából a kajáját, kedvenc játékát?
Ha ezekre igen a válasz, akkor nem hiszem hogy baj lesz!
A yorkit nem kell vinni, megy magától is.
És igen, elkényeztetett lesz, pláne ha mindent megengedsz neki, és nem állítasz fel szabályokat.
Én az első séta alkalmával bevittem egy kisebb falkába a yorkimat, és 8 hónaposan rögtön mentem vele kutyaiskolába.
Nagyon el lehet rontani egy kutyát, és akkor 10-15 évig kínszenvedés lesz az életetek egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!