Kiskutyákat ajándékoznék! Milyen ötleteitek vannak?
Utolsó válaszoló vagyok. Talán interneten fényképpel , bár már amennyi kutya van a neten ez sem olyan hatásos.
Pl: Piacra menny ki . Hol lax? Pl: Pécs , Fonyód , és van pár ilyen nagyobb vásár . Esetleg a képes hirdetés.
Tacskó keverék kölyökkutyák ingyen elvihetők!!!
egy fénykép róluk
Kan-szuka pl: 3 db baba!
Csak felelősség teljes gazdik jelentkezését várom.
És mondjuk odairni : Hogy a kutya 10-15 évre szól!
Telcsi szám , email cím .
Ivartalanítás=nincs gond a kölykök elhelyezését illetően!
Egyébként honnan tudod,hogy ahová a kicsiket adtátok tényleg szeretni fogják őket?
Ötletem nincs. "Lefagyott az agyam." Gyakorlatilag dicséred magad, hogy milyen jó gazda vagy. Sőt! Szinte tenyésztői magasságokba szárnyalsz. Mint valami porszívóügynök keringsz a kölykökkel és úgy gondolod ez normális!?
Sokba kerül az ivartalanítás? Ha kertes házban kutyát tartok minimum! egy kan által bevehetetlen kerítés. Ha havonta leraknál 2 ezer forintot akkor 8 hónap alatt összejönne egy kutya ivartalanításának az ára. Sőt vannak ivartalanítási akciók is!
Aki igazán akar kutyát, az keres. Még a falu széli nénikék is! Max családi segítséggel de lesz kutyája ha akar.
És milyen jó lehet a kutyáknak folyton elleni. Minden kutya álma.
Nem is jártatom a számat. Úgyis meg vagy róla győződve, hogy jó amit teszel(tudom, tudom szuper vagy, mert gazdit keresel). Eszet meg nem tudok adni. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!