Kiskutyákat ajándékoznék! Milyen ötleteitek vannak?
fel sem merül benned hogy ha ennyire nincsen rá kereslet akkor nem szaporítasz tovább?!
minek elleted ennyit a kutyádat?????
Hányszor elletted már a kutyád? És a kölykökből hány kötött ki menhelyen? És hány nem él már? Oltatlanul, rásózva emberekre, "(jobb ha a kutya házhoz jön, nehezebb ellenállni :P)" Még smile-t is teszel a végére, mintha ez vicces lenne. Óvodában?! Aztán a gyerek hazamegy a kutyával, akit a szülők egyből kidobnak. Hogy lehetsz ennyire felelőtlen?
Miért olyan nehéz ivartalaníttatni egy kutyát? Hamarabb túllett volna rajta minta sok ellésen.
Gondolkodj már egy kicsit felelősen!
hát pl. hirdesd meg interneten, kérdezgess ismerősöket, újságban hirdethetsz, és nyugottan kirakhatod közterületre a kis plakátokat! vagy ha nálatok van piac vidd ki oda, egy dobozban! nálunk mindig vannak kint kiskutyák, és érdeklődők is.
amúgy én sem tartom hülyeségnek az ivartalanítást, ha nem szeretnél mindig a kölykökkel bajlódni!
Sok kiskutyát ajándékoztam már el????
Az az magyarul ahány szuka kutyád van az minden évben leellik 2 alom babyt. Ez nagyon szuper.
Tönkre teszed a kutyáidat is , és a kölykök életét is.
Én tenyésztő vagyok, minőségi törzsköyneves kölyköket adok el. Mégis az elmúlt 3 évben 4 kölyköt hoztam vissza , mert már megunták őket, és nemtudták kinek adni. Akkor inkább keresek nekik jó gazdit, családon belül. És közeli jó barátoknak. Pedig az én kölykeim nem házhoz lettek víve és nem kevés pénzbe kerültek. Mégis 4 .-et ki akartak dobni, el akartak altatni stb.
Akkor azok a szegények? Akiknek sem egy jó törzskönyvük sem jó háttért, semmi csak sima keverékek. (ezt nem úgy értem) nekem is volt keverék kutyám , az volt az első, és imádtam .Ha már az ember azt sem becsüli meg amiért annyi pénzt adott, stb. akkor őket? De akkor mégis minek??
Látom ebben nem gondoltál bele. Láncra kötik őket, megunják akkor kidobják 1 faluval arrébb. Neked meg azt mondták "kutyabetegsége volt" haha. Ez benne van a pakliban . Nem pont ezért nem kell gyártani a kutyákat, és nem lesz ilyen probléma. Szaporító!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!