Újszülött magyar vizsla kiskutya rendellenesség, valaki?
Ma hajnalban fialt a 8 éves magyar vizsla nagymamink négy fajtiszta apróságot, két fiút, két lányt. Az egyik kislánynak viszont van egy kis esztétikai problémája, a farka nem fejlődött ki egészen. Talán egy mm erejéig elkezdődik egy kitüremkedés a fenekén, mint a farka töve, aztán meg megszakad, majd egy kis bab formájú, alig egy centis "farokdarab" kapcsolódik hozzá, mintha odaragasztották volna. Ezen kívül nem láttam más különbséget közte és a testvérei közt, egészségesnek tűnik. Csak attól félek, hogy hajlamosabb ott gyulladásokra, nem tudom.
Állatorvos ezt egy szikével tenné rendbe, vagy úgyhagyná? Látott már valaki hasonlót, ha igen, tud-e róla, hogy az ehhez hasonló rendellenességekhez kapcsolódik-e sémaszerűen valami szervi probléma is?
Apropó, van valaki, akit így is érdekel a kiskutya pár hónap múlva?
Egyszer már sikerült megoldanunk ivartalanítás nélkül. Hát idén úgylátszik nem. Lövésem sincs, hogy csinálták.
Imádlak titeket, prédikátorok. Kérdeztem. Mi lenne, ha arra válaszolnál? Ha meg nem, akkor tartsd meg magadnak a véleményed.
Te írod a kutyádra, hogy "nagymami" ... nem érzed az iróniát a dologban?
Mellesleg nyilvános fórum, ha kérdezel viseld el a másik véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!