7 hetes kis vizsla mit ehet?
Az az kérdésem, hogy egy ilyen korú kutyus mit ehet? Vettem neki jó minőségű kutyatápot(indító), mert egy kutyatenyésztő ezt tanácsolta. Mondta ha szárazon nem eszi meg akkor kicsit vizezem fel. Így tettem, de valahogy nem jön be neki. Akitől elhoztam, azt mondta, hogy mivel az anyukájának már nem volt teje, így adtak neki mindenfélét.
Tudom ez nem jó. Én nem szeretnék neki mindenfélét adni, de ha a táp nem tetszik neki akkor mit csináljak?
Tejet lehet adni, mert állítólag attól meg hasmenése lesz.
Előre is köszi.
Vegyél neki a száraz táp mellé egy kis nedveset is 80/20 arányban keverd a kettőt (a nedves táp legyen a kevesebb). Add ezt neki, majd fokozatosan hagyd el a nedveset majd végül csak hetente egyszer keverd hozzá. Ha lerakod a kaját és nem eszi meg 20 percen belül, akkor vedd el előle, majd délben és délután ismét próbálkozz.
Max egy nap után olyan éhes lesz, hogy vidáman megeszi bármit tegyél is elé.
Fontos hogy következetes legyél, mert válogatós kutya lesz belőle.
7 hetes vizslának az anyja mellett a helye
amúgy még egy pár hétig kapjon anyatejpótlót és junior tápot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!