Kisajátithato a kutyafuttato?
Mai napon érdekes dolog esett meg velem. Egy uj helyre mentünk (IX . ker Mester utca a Lurdy ház közelében ) nagyon tetszett nekem mert sok Agilitys akadály volt ,ezt pedig imádja a 17 hetes mopsz kiskutyám. Bejött egy hölgy és megkért minket ,hogy távozzunk mert a kint integetö lány (nem vettük észre) szeretne bejönni. Kérdeztem kifelé,hogy a kutyafuttato az agressziv kutyáknak van e fentartva? Mire az volt a válasza ,hogy nem, csak nagytestü kutyáik vannak és csak itt tudják kiszaladgálni magukat.De 9 ora után jöhetünk vissza(a francnak van kedve a sötétbe szorakozni) mert akkor már bárki bejöhet. Már ránézésre nem tudta kontrolálni a kutyáját, felvette a labdánkat azzal az okkal,hogy ha a kutyája véletlen felveszi nem tudná elvenni töle. A kinti lány egy Boxerrel várakozott , a csajt majdnem elsodorta a kutya. Semmilyen magánterület vagy egyéb táblát nem láttam kint. A kutyusom kedves és nagyon jol jön ki más kutyákal, a másik kutyafuttatoban több nagytestü társával is el játszik, ott van egy Amerika stadforshire menehelyi kutyus ,akinek durva elöélete van,gazdája mégis megzabolázza és nyugton tartja.
Semmi bajom azzal,ha a problémásabb nevelési hiányosságokkal küzdö kutyusoknak fent tartanak kutyafuttatokat. Nekik is kell mozgás . De akkor tüntessék ezt fel valamilyen formában. Vagy menjen el vele kutyaiskolába ,ahol a szakemberek segiteni tudnak.
Ismeri valaki ezt a helyet? Kisajátittoták vagy magán terület? Neten semmit nem találtam erröl.
egyértelműen a futtató elé kell állni jelkezve h MI megyünk be.
nekem egy erdélyi kopó keverék kanom van meg egy tacskópincsi szukám.ez a hét bnem lesz ok nekem, mert szombaton nyelvvizsgázom. jövő hét szerda?
Jajj, a jövő hét zavaros lesz, és már megbeszéltük erre a hétre barátnőmmel.
1 órára sem tudsz elszabadulni a tanulástól? Kutyát ígyis-úgyis kell sétáltatni :)))
Na, le van tisztázva a holnap este.
Barátnőmmel megyünk olyan 19.30-19.45 közt a futtatóhoz. Velem lesz egy roti-nj keverék kan, kék powerhámban, barátnőm hozza két ausztrál juhászát, és x darab sheltiet :)
Ismerősöm az amstaffal nem tud jönni sajnos, egész hét nem jó neki.
Akkor hányan jönnétek, milyen kutyákkal?
Na mi ujsag? Lezuztatok azt a ribit az agreeszid kutyajaval, vagy csak szajkarate megy? :-)
(az a gazspres dolog tetszik bevethetnetek... foleg a "gazdi" elllen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!