Kisajátithato a kutyafuttato?
Mai napon érdekes dolog esett meg velem. Egy uj helyre mentünk (IX . ker Mester utca a Lurdy ház közelében ) nagyon tetszett nekem mert sok Agilitys akadály volt ,ezt pedig imádja a 17 hetes mopsz kiskutyám. Bejött egy hölgy és megkért minket ,hogy távozzunk mert a kint integetö lány (nem vettük észre) szeretne bejönni. Kérdeztem kifelé,hogy a kutyafuttato az agressziv kutyáknak van e fentartva? Mire az volt a válasza ,hogy nem, csak nagytestü kutyáik vannak és csak itt tudják kiszaladgálni magukat.De 9 ora után jöhetünk vissza(a francnak van kedve a sötétbe szorakozni) mert akkor már bárki bejöhet. Már ránézésre nem tudta kontrolálni a kutyáját, felvette a labdánkat azzal az okkal,hogy ha a kutyája véletlen felveszi nem tudná elvenni töle. A kinti lány egy Boxerrel várakozott , a csajt majdnem elsodorta a kutya. Semmilyen magánterület vagy egyéb táblát nem láttam kint. A kutyusom kedves és nagyon jol jön ki más kutyákal, a másik kutyafuttatoban több nagytestü társával is el játszik, ott van egy Amerika stadforshire menehelyi kutyus ,akinek durva elöélete van,gazdája mégis megzabolázza és nyugton tartja.
Semmi bajom azzal,ha a problémásabb nevelési hiányosságokkal küzdö kutyusoknak fent tartanak kutyafuttatokat. Nekik is kell mozgás . De akkor tüntessék ezt fel valamilyen formában. Vagy menjen el vele kutyaiskolába ,ahol a szakemberek segiteni tudnak.
Ismeri valaki ezt a helyet? Kisajátittoták vagy magán terület? Neten semmit nem találtam erröl.
jahh és a jövő hét valamelyik estélye nekem is jó. cak beszéljünk konrétumokról.
ez eddig most hány fő is?
én meg a 2 kutyám, meg a kérdező, meg Te utolsó? az már 3.meg ha jön a haver is.
amugy ebebn az a poén h a területet megvette a strabag épitkezni. nemtom mit fognak csinálni ha nem lesz, mert a másik futtóban nincs időpontos szrakozás.
Oké, akkor már csak egy konkrét nap kell a jövő héten :D
Valószínű, hogy ráérnek ismerőseim is, bár ez a melótól függ.
Akkor jönne barátnőm két ausztrál juhásszal, meg pár shelti-vel, ismerősöm a staffie-vel, meg én Argos-szal
Na, hétfő kivételével bármelyik nap megfelel :D
De most akkor 18.30-tól van a csaj a két kutyával, vagy 20-tól???
18.30tól normálisak vannak, én is oda járok.
de negyed 8ra jön egy kan egyedül!!meg előttünk is egy kan van bent egyedül.
8 vagy negyed kilencre jönnek.
Na, itt vagyok.
Amstaff-os ismerősöm még nem tudja, hogy tud-e jönni, de ha tud, akkor mindegy, hogy melyik nap.
Nekem a szerda lenne jó.
Nektek?
19.45-re mennénk. Akkor ki szokott bent lenni, milyen kutyával?
Hol talizzunk? A futtató mellett a parkos részen a Lurdy parkolójánál, a futtató bejáratánál, vagy a futtatóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!