Nekem valo a westie?
♥
Köszi és valami tapasztalatot tudtok mondani?? tulajdonság?szőrápolás?játék?mozgásigény?táplálkozás meg ilyenek!!!♥
Szerintem nyugodtan tarthatsz Westiet. Csak mivel terrier sok mozgás kell neki, úgyhogy a mindennapi séta az elkerülhetetlen. :)
Egy szintén 14 éves lány.
Második vagyok.
A szőrét trimmelni kell párhavonta azt hiszem.
"A westie igazi munkakutya, állandóan vidám, játékos, ideális családtagnak mondható, és nem tartozik a tipikus, unott szalonkutyák sorába."
Ezt találtam még. Sok szerencsét! :)
Megint a 2. vagyok. xD
Hááát ez már fogós kérdés. Ha szeretik a kutyákat talán könnyebb lenne. Beszélj velük, hogy gondoskodnál róla és mondjuk ha kapsz zsebpénzt akkor arról lemondasz a kutya fejébe. És egy tanács: nyáriszünetre hozzd el a kiskutyát, hogy tudj vele eleget foglakozni, mint pl. szobatisztaságra nevelni, meg az alapengedelmességre. És csak tenyésztőtöl hozz kiskutyát. [link]
Itt ha jól tudom pont lesznek majd júniusban elvihető kiskutyák.
Ha van még vmi kérdésed nyugodtan írhatsz privit nekem =D
A westie jó választás, nekem is az van, amikor kicsi volt akkor sokat hullott a szőre, most már nem nagyon. Az biztos h a szőre nagyon kényesés könnyes összegubancolódik,de csak akkor gyönyörű ha hófehér. A mozgásigénye nagy, álladóan mocorog, nem tud megülni a fenekén, de ha megtanítod neki szépen kísér téged az utcán akár póráz nélkül is. Az enyém mindenevő :) akármit megeszik, mert mindig éhes. A legjobban a tejet szereti :)
Én minden héten adok neki egy nyers tojást, attól szép csillogó lesz a szőre.Csak még annyit, h a westie nagyon barátságos kutya, szinte mosolyog nevet a gazdinak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!