Hogyan edzhetném ki magam a kutyám szintjére, vagy legalábbis kicsit jobban ilyen rövid idő alatt? Esetleg jön valaki?
Augusztus 20-án a Gödöllői Kutyakiképző Iskola szervez egy túrát és szeretnék elmenni a kutyámmal. 3 problémám is van ezzel sajnos.
1;A kutyám fél a nagytestű kutyáktól -és gondolom én- póráz nélkül kell menni és félek, hogy világgá futna ijedtében.
2;Azt írják, hogy idézem: "20 km, időben kb. 6 óra" és félek, hogy nem fogom bírni gyorsan végig csinálni a távot. Mármint képes vagyok rá, de szépen lassan, mert 3 hónapja volt egy térdműtétem és még vigyáznom kell vele.
3;Ez aggaszt a legjobban igazából. Nem lesz ott olyan akit ismerek -a kiképzőkön kívül- és így teljesen ismeretlenül nekem kicsit kellemetlen lenne
Szerintetek elmenjek, hogyha alapvetően nagyon szeretnék? Esetleg jön valaki?:)
Nagyon befogadó és közvetlen a társaság, úgyhogy a 3. problémától nem kell félni :)
A túrát nem úgy kell elképzelni, hogy gyors menetelés megállás nélkül. Sok pihenő lesz, senki nem fogja kilehelni a lelkét a végére.
A kutya valószínűleg fel fog oldódni, és egyébként lehet pórázon is vinni, ha a gazda úgy gondolja jónak. Senkit nem fognak hazaküldeni, csak mert nem engedi el a kutyát. És rá lehet tenni egy hosszú nyomkövető pórázt, és azzal elengedni.
Biztosan nagyon jó túra lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!