Miért csinálja ezt a kutyusom, ha teljesen egészséges?
max 1000ft, és én a helyedben dokihoz vinném. megéri azt a 200ft különbséget. a kozmetikus nem orvos, nagyobb baj is lehet ha rossz helyen nyomja meg. nem éri meg pár száz ft spórolásért.
többi tünete a megtelt bűzmirigynek: viszketés, mintha bolhás lenne, rágja magát, esetleg bűdös is lehet a bőre.
de a legegyértelműbb a fenék húzogatása. nálunk viszketésssel kezdődött.
jahh és ezentul rendszeresen figyeld mert ha egyszer előfordult többször is előfog., de nem nagy para ha rendszeresen nyomatod.
készülj fel hogy brutális szaga van:-) nekem a kankutyám már eresztette az ölembe, majdenm leájultam a székről:-).
Kiskorába 2x lett féregtelenítve???? 3 havonta kellene! Ne a bűzmirigyen gondolkodj, hanem sürgősen csinálj egy féreghajtást. Az, hogy nem ürít férget, nem jelenti, hogy nem férges. Nálunk is volt, hogy csak székletminta vizsgálat mutatta ki a férgeket, pedig kb.két héttel előtte féreghajtva is volt a kutya, és mégis.
Lehet meg fogsz lepődni, ha megkapta a féreghajtót, hogy mi jön ki belőle....
azért azt nem lehet ennyire hűde kijelenteni h ez micsoda. 1. mert kedves utolsó nem vagy állatorvos, 2. nem is látod sem a kutyát sem a székletét.
ha ugyis meg dokihoz kinyomatja a bűtmirigyet, megmondja a doki h tele volt e, és ad párszáz forintért féreghajtót és a probléma megoldva.
pl ha az ember lánya szédül lehet, hogy lázas,de az is h terhes.:-). mind a kettőnek a tünete, de kinek ez kinek az jutott. egyik sem egy drámai probléma, mondhatni párszáz forintért (jó max 2000ft) segítenek. ha rendszeresen féreghajtózva van elég kicsi az esélye a féregnek, DE mint ahogy a kedves utolsó írta nem lehetetlen. jobb ha kinyomják, féregtelenítik és midenki meg lesz nyugodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!