Nem állatkínzás egy kocsiból futtatni a kutyát?
http://www.youtube.com/watch?v=axLKzJK4P-k&feature=related
Ezt élvezi a kutya? Mert nekem úgy tűnik, kicsit szemétség, hogy a gazdi a kényelmes kocsiban ül, nyomja a gázt, szegény kutya meg fusson.
Eleinte én is állatkínzásnak és lustaságnak tartottam, ha valaki így sétáltatta a kutyáját, amíg nem láttam a szomszédék kutyáját közben. A kutya olyan örömmel és lelkesedéssel futott a kocsi előtt, mögött, mellett, hogy rendesen leesett az állam. Annyi energia és erő van abban a kutyában, sima sétával nem lehetne rendesen lefárasztani, így viszont teljesen boldog és nyugodt, ha kifuthatja magát.
Ezen fellelkesedve egyszer elvittük az én kutyámat(golden retriever, akkor olyan 3 év körül volt) is a másikkal együtt. Ő folyton lemaradt és látszott rajta, hogy küzd, kétségbe van esve, azonnal megálltunk és felvettük a kocsiba, amíg a másik önfeledten futott. Na vele azóta sem próbáltam ilyesmit.
Szóval ez attól függ, hogy a kutya milyen, mennyire élvezi ezt az egészet, ha óriási mozgásigényű és látszik rajta, hogy öröm neki, akkor semmi kivetnivalót nem találok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!