A Dog Chow prémium minőségű tápnak számít?
Utolsó!
Azért ne mondd, hogy 1000Ft-ból is kijössz..
A kutyámnak 5 kg kutyakaja kb. 1,5 hónapra elég. Ha 1,5 hónapon keresztül mindennap húst enne rizzsel (mert hát önmagában húst nem elég nekik adni), esetleg még valami zöldséggel, simán meghaladná a kutyatáp árát.
Amúgy én is azon a véleményen vagyok, hogy a legjobb a friss hús és külön főzni a kutyának, de anyagilag nem jövök ki jobban, mint táp esetében. Nem is beszélve a főzésről, ami időigényes.
Sabrina, a gondosan összeállított hús alapú házikosztnál tényleg nincs jobb, bár nekem mindenképpen sokkal drágábbnak tűnik, akárhogyis számolgatom, mint egy prémium táp (ha rendes 15 kilós kiszerelésben veszed).
Arról nem beszélve, hogy magában a hús nem elég a kutyának, nem mindegy mennyi a zsír aránya. Kellenek neki rostok, vitaminok, ásványianyagok stb. Ezt a természetben a prédaállat gyomortartalmából nyerték. Ja és még mielőtt belemennénk: A csirkefej, a csirkeláb, a pulykanyak, és a csirkefarhát egyike sem hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!