Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámból mi jött ki?...

A kutyámból mi jött ki? Sötétzöld színű, vemhes, és a nemiszervéből jött! (én erre gondolok) Lent

Figyelt kérdés

Sötétzöld színű méhváladék a placenta kezdődő leválására és romló magzati oxigénellátásra utal, ilyenkor legfeljebb egy óra telhet el az első kölyök megszületéséig.

De nem jött kölyök, meg elsönek a magzat víznek kell elfolynia, és most aggódok h mi lehet a baja, mert már 60 napnál is túl van, meg a kicsi kutyák mozognak, az anya kutya jól van de ma szédült!!! (Nem jött ki sok belőle, de a kan kutyám nagyon fel van dobva, mert szagolgata a nemiszervét a lány kutyámnak, és a kutyám csoválta a farkát meg nyüszített meg már rá akart ugrani a vemhes kutyámra de rá szóltam.) de lehet h vér azt elszínezödött

Segítsetek h mi lehet ez!!!

Köszönöm előre a válaszokat.

2011. aug. 8. 11:05
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Én is csak tapintással tudtam megállapítani, meg láttam h hol mozog.

Azt ki lehet venni kb mennyi kölyök van benne, azt nem csak az állatorvos tudja megnézni. (8kölyök kb van benne, ma is kint voltam nála és mozognak, elég elevenek!!!)

2011. aug. 9. 08:29
 32/43 anonim ***** válasza:
Én nagyon remélem, hogy ezzel a kérdéssel és a hozzászólásaiddal csak provokálod a jóérzésű embereket. Nem hiszem el, hogy valaki ennyire sötét.
2011. aug. 9. 10:01
 33/43 A kérdező kommentje:
Én inkább már nem foglalkozok h mit írtok, jól van a kutyám semmi baja csak megijettem, h mi jött ki neki!!!
2011. aug. 9. 10:05
 34/43 anonim ***** válasza:

Tudod, így látatlanban mégis, mire számítottál? Aki írt, valószínűleg már nem egy szukát elletett.

Az általad leírtak komoly gondra utaltak.

Ha jól van a kutyád, és nem érdekel, miket írogatnak, mi a fenéért kérdeztél?

Csak a kutya érdekében nagyon remélem, gond nélkül megszüli és felneveli a kicsiket.

2011. aug. 9. 11:09
 35/43 A kérdező kommentje:
Tegnap megellet NYOLC KÖLYKÖT, és semmi baja az anyakutyának, a kutyák is jól vannak rendesen esznek!!!:D:D:D
2011. aug. 12. 08:57
 36/43 anonim ***** válasza:

Ez vagy te, kedves kérdező?

A csütörtök speciel a válaszaid alapján stimmel:

Fainak nagyon, 8 születet de 4meghalt:((

Az anya: Agár-németjuhász keverék

Az apa: bordeaux-németjuhász keverék

"ha nem tüzel nem lesz kölyök"

Ez melyik hülye nem tudja???:D

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 26%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:18

Gondolom azóta se volt annyi eszed, hogy megmutasd egy állatorvosnak őket.

2011. aug. 14. 21:21
 37/43 A kérdező kommentje:

Igen, az én vok akkor mi van?

Mi közöd van hozzá h miket írok máshová?

4kölyök él 4kölyök meghalt, és 8 született:( (ha nem tudtsz számolni)

Most te ide jössz és leírogálod h mit írok máshová?

Minek vigyem el állatorvoshoz?

Semmi baja nincs omg -.-"

Úgy h el lehet innen huzzni!

2011. aug. 15. 11:13
 38/43 anonim ***** válasza:

Igazad van, senkinek semmi köze hozzá hogy állatokat kínzol. Nehogy már véletlenül megsértsük a kis ártatlan lelkedet, szegény pára.

Csak hogy realizálódjon:

Btk 266/B. §

"-...aki gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő."

De ne aggódj, úgysem fognak elkapni. A lelkiismereted sem fog gyötörni emiatt, mert mint kiderült, azzal nem rendelkezel.

Mindegy, vissza fogod még ezt kapni az élettől.

2011. aug. 15. 13:39
 39/43 anonim ***** válasza:
ugye tisztában vagy azzal, hogy ilyen magas mortalitási ráta egyáltalán nem normális egy alomban?
2011. aug. 15. 13:54
 40/43 A kérdező kommentje:

LoL Z.O.L te még mindig itt vagy???-.-"

"Igazad van, senkinek semmi köze hozzá hogy állatokat kínzol." "

Nem te vagyok!

"Nehogy már véletlenül megsértsük a kis ártatlan lelkedet, szegény pára."

pff -.-" low

"-...aki gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő."

De ne aggódj, úgysem fognak elkapni. A lelkiismereted sem fog gyötörni emiatt, mert mint kiderült, azzal nem rendelkezel.

Mindegy, vissza fogod még ezt kapni az élettől.

Ki a ****** bántalmaza az állatokat te eszetlen b*rom -.-"

Nem üttötem agyon a kölyköket te szánalmas -.-", hanem az első már döglöt volt (amikor kimentem) a másik az fúldokolt és meghalt, a harmadik annak a száján keresztül jött ki velemilyen folyadék:S és a negyedik se kapott levegőt! okostojás azt se tod h voltak azt már ide jössz azt itt írogálsz!!!

Elsőnek gondolkozni kéne aztán írni!!! -.-"

"De ne aggódj, úgysem fognak elkapni."

Ki a fog elkapni olyan ny*morék vagy!-.-"

"A lelkiismereted sem fog gyötörni emiatt, mert mint kiderült, azzal nem rendelkezel.

Mindegy, vissza fogod még ezt kapni az élettől."

Vagy te h ilyeneket írkálsz!

2011. aug. 16. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!