A malamut mennyire hajlamos a szökésre?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanoktól kérdezném,akik szintén tartottak/tartanak malamutot vagy huskyt!
Tudom,hogy a husky, ha el van hanyagolva hajlamos rá, és hozzá képest a malamut mennyire az?
Ismertem egy mali szukát az utcánkból, heti párszor vittél csak el sétálni, és egyáltalán nem volt szökős. De mégis azt hallottam egyik ismerősömtől,hogy annyira hajlamos rá,mint a husky...de nem akartam elhinni.
Köszi a válaszaitokat!
2011. aug. 7. 11:38
1/8 anonim válasza:
Én nem tartottam se husky-t se malamutot, de ha kielégíted a mozgásigényét(ami elég nagy) akkor nem fordul meg a fejében, hogy elszökjön.
2/8 anonim válasza:
Ha eléggé fáradt,és nem unatkozik, akkor nem fog elmenni.
3/8 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, ha rendesen lemozgatod az energiáit, akkor nem fog szökdösni.
4/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek mennyi mozgás elég neki? Heti hányszor hány órát?
2011. aug. 7. 11:59
5/8 anonim válasza:
nekünk voltak malamutjaink és eléggé szökősek voltak. A kennel már teljesen erőd szerűre lett építve mire eljutottunk addig, hogy nem jöttek ki. Mi hetente 3x vittük ki őket húzni (volt téli illetve nyári húzókocsink amit 3 an nagyon jól elhúztak) emellett minden nap voltak 2x sétáltatva és így is előfordult, hogy valamelyik meglépett
6/8 anonim válasza:
Ahogy nyitottuk az ajtót már szökött is. IGAZ, a miénk felnőtt korban befogadott volt!
7/8 anonim válasza:
Ha eleget mozgatod nem szökik. De a kimozgatást úgy értsd hogy teljesen kifárad. De a konoknál még akkor is előfordulhat hogy elszöknek főleg tüzelési időszakba. A szuka sokkal nyugottabb és kevesebb az esély rá hogy szökik!
8/8 anonim válasza:
Ja és legalább heti 1-szer alaposan de amúgy minden nap 2 óra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!