Milyen kiskutyát válasszak? Felsorolom az elvárásaimat, és amit nyújthatok neki.
- nagy ház, nagy kerttel és udvarral (ami el van különítve)
- szeretném néhány trükkre megtanítani, játszani vele
- kutyasétáltatás (nem gond)
- nagyobb termetűt szeretnék, szal nem palotapincsi és társait, de már nem is ilyen nagy macisakat, hanem valami olyasmi nagyságút, mint a németjuhász és társai
- legyen szófogadó, kedves, játékos, okos és egyben (bár ez nem annyira fontos) házörző
- szeresse a 10 éves húgomat és a többi embert is
- ne legyen túl zajos
A labrador jó választás lenne. Dalmatát csak akkor, ha télen bejöhet a lakásba, mert igen fázósak.
Ajánlom a skót juhászt. : )
német juhászt :D, nekem az van, full fekete, és imádom, tud pacsit adni ball kézzel, lefeküdni, ülni, csak ilyen alap dolgokat, már gyerek korom óta velem van, én 18 ő 11 éves :), nekem bevált, soha nem bántana meg, de öregkorára hajlamos lesz a nagyot hallásra :( "pl enyém :s",
nem zajos, nem vonyít, házőrző, és a gazdáját soha nem harapná meg, csak figyelmeztetné... "egyéni vélemény, lehet másé hamis, de az enyém így lett nevelve :)"
németjuhász vagy border colli-ra voksolok :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!