Ha már nem akarom a kutyám, akkor mi annak a legmegfelelőbb módja, hogy megszabaduljak tőle?
Mindig is az alapján ítéltem meg elsőre az embereket, hogy milyen az állatokhoz való viszonyulásuk.
Ennél többet azt hiszem nem kell mondanom, elárulja a véleményemet a kérdés feltevőjéről.
Hogy választ is adjak: Amennyiben fajtatiszta kutyád van, beszélj a fajtamentőkkel.
Nem csak a vatera létezik, hanem expressz is, ahol kihangsúlyozhatod, hogy csak megbízható gazdának adod oda. Erről,ha személyesen találkozol vele könnyen meg is győződhetsz. Próbáld ki az én módszeremet, nézd meg, hogyan viszonyul a kutyához. Rögtön látni fogod, hogy milyen.
Szuperinfóban is meghirdetheted, ez ráadásul regionális, szóval nagyobb esélyed van.
,,Mindig is az alapján ítéltem meg elsőre az embereket, hogy milyen az állatokhoz való viszonyulásuk. "
Hát akkor egy hülye vagy, barátom.
,,Hogy választ is adjak:" Kösz.
Amugy én mondtam hogy kutyát keresek milyen fajta? De erre nem vagy hajlandó válaszolni, mintha ott se lenne a válasz.
Azt is írtam, hogy van az a helyzet(sajnos) pl lebénulás haláleset(mondjuk mamád meghal és mi legyen a kutyával) amikor meg kell hogy ,,szabaduljunk,, a kutyától mert ugye egy béna ember nem tudja gondozni vagy mondjuk egy kórházban ápolt ember...
Én azt mondtam hogy nem így kell megfogalmazni a kérdést mert ez alapján minden ember arra fog gondolni hogy van egy kutyád akit meguntál holott lehet ez nem is így van.
Én mindenkiről a legjobbat gondolom rólad is ugyhogy tisztelj meg légyszives a normális hangnemben írt válaszoddal hogy milyen fajta kutyád van?
Előző vagyok, ha mondjuk ezt a kérdést tetted volna fel akkor lehet kaptál volna normális választ:
Sajnos meg kell vállni egészségügyi okaim miatt a szeretett kutyámtól. Mi lenne neki a leg megfelelőbb hely?
Arra tudok következtetni a kérdésedből h most picit zavart a lelkiállapotod és azért írtad így ha véletlenül nem így van akkor meg nem vagy állatbarát.
(amugy ha a kérdésbe hazudtál volna senki nem deríti ki de legalább kapsz normális választ)
te csak unatkozol ( dirrekt kisbetűvel írom ) kis kö...g.
Ha valaki segítene Őt is elküldöd a p...ba.
Inkább bujjá vissza a...ba! SZA....OS!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!