Ha lóval vagy, hogy viszed a kutyát (terepen)?
Mert én láttam ilyen pórázt, amit talán a nyeregre lehet kötni, és így tud a ló mellett jönni a kutya. Ez így szabályos? Így ugye nem lőheti ki a kutyát a vadász? És ha a faluban megyek így a kutyával, azért rám szólhatnak? Mert ugye lovaglás közben a kutyára nem tudok úgy figyelni, de azt meg nem lehet, hogy a kutyát soha ne vigyem sétálni.
Sokszor látom, hogy aki lóval van, az semmilyen pórázt nem köt a kutyájára, de én ezt nem szeretném, mert nem tudok pl. vágta közben arra figyelni, hogy jön-e a kutya is. A másik kérdésem az, vajon biztonságos-e ez a póráz? Nem fog a ló véletlenül rálépni a kutyára?
Ha valaki "lóhoz kötött" kutyával megy terepre, légyszi írjon róla egy kicsit. =) Bár még sosem láttam ilyet élőben, nem tudom, hogy van-e egyáltalán ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!