Szerintetek megéri megvenni?
Német juhász kölyökkutyát szeretnék, találtam is de 30 ezer Ft. a pénz meg van rá meg minden csak mivel még nem volt soha kutyám ezért azt szeretném kérdezni hogy érdemes-s megvenni annyiért
erről a kutyáról lenne szó: [link]
Nagyon vigyázz!!!!!
Az expresszen én személyesen tapasztaltam meg, hogy nem minden arany ami fénylik. Csak akkor vegyél kutyát, ha törzskönyves/ megy veled vki, aki pontosan ismeri a fajt/ nagyon képbe vagy a fajra jellemző dolgokkal/ anya, apa fajtatiszta.
Kaja, oltások, chip törzskönyv szerintem épphogy kijön harmincból. Furcsa, hogy ilyen olcsón adja, de egy telefont megér! Ha közel van hozzád, akkor érdemes lenne meglátogatni és beszélgetni vele, hátha van magyarázata az alacsony árra.
Magánvélemény, de nekem sem tetszenek ezek a nyomorék kinézetű németjuhászok, egyszerűen nem értem, miért kellett őket így tönkretenni. Amúgy a rendes, arányos, kutya formájú nj-k tetszenek!
Ma nagyon sokan a--kevés pénz is pénz-- miatt csinálnak egy párosítást, amiből maguknak kivesznek egy , vagy kettő kiskutyát. Ha tartaná az árát magasan, hónapokig nevelhetné őket, ami egy nagytestűnél nem kis pénz, munka, stb. Inkább eladja őket nyomott áron. Az a pénz az övé, lesz egy kiskutyája az általa elképzelt párosításból.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!