Mi a véleményetek a Vitakraft termékekről? Megéri megvenni?
54 literes akvárium szettet szeretnék venni, eddig Eheim volt a kiszemelt áldozat, de most az Aldiban lesz akciósan 11 893 Ft-ért 54 literes szett. Sajnos semmit nem írnak róla márka ügyben, de egy kis kutakodás után arra jutottam hogy valószínűleg egy Vitakraft szett. 50 W-os szabályozható fűtés, 300l/h belsőszűrő, úszóhőmérő és 1x15 w-os fénycső. Az eheim úgy tudom egy nagyon jó márka viszont az a szett 18-20 ezer Ft és nagyjából ugyanezeket tudja, csak a kütyük típusa Eheim. Merjem megvenni a Vitakraftos szettet vagy nem? Nem sok infót találtam erről a márkáról! Néhány garnéla és Amanda lazac lenne az akváriumomban, meg persze árnyéktűrő növények. Szerintetek?
Én pedig azt mondom, hogy vedd meg nyugodtan, de egy feltétellel. Az újságban 3 év garanciát írtak, ha jól láttam. Alaposan kérdezz rá, hogy hogy működik ez a gari, mert az aldiban cserecucc biztosan nem lesz és szervizük sincs. Ha el tudják mondani, hogy hogyan működik a rendszer és az neked megfelel, akkor jó.
Nálam van évek óta működő pacific szűrő (eléggé noname), 20 éves orosz levegőztető, leharcolt vízmelegítő, ami még a teknősöké volt 15 éve, mind működik, pedig egyik sem eheim. Szerintem ez a cucc is megér egy próbát, főleg ennyiért. 3 év alatt meg, ha tetszik a hobbi, úgyis sokmindent fogsz venni, cserélni, átalakítani, kezdetnek jó ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!