Hogyan "készül" a LUXPUP?
Elnézést a készül szóért, de szebben nem tudtam leírni. Tejesen a LUXPUPok tenyésztése ellen vagyok, szegény kutyák, ha egyáltalán annak lehet nevezni, az egész életük szenvedés, legalábbis ami bennük zajlik - legbelül, ici pici szervek stb... De hogy készül? Génmanipulációval? A honlapjukon írják, hogy sokan kérdezik hogy lettek ilyenek a kutyák - kicsik stb? De természetesen választ nem adnak: kérdésre kérdés. Ismerősöm is teljesen ellene van, de azt mondta, ha valóban génmanipulációval születnek a kiskutyák, ekkor ez lehet az első lépés, hogy az embereknél kiszűrjék a hibás géneket - ami igaz. És kik csinálják? Orvosok, tenyésztők?
Ciki,hogy van barom,aki ennyit a egy divatkorcsért.
Közben hasonló kutyák ezrei halnak meg a világon,mert senkinek nem kellenek.
Kereslet kínálat piac és kapitalizmus erről szól a világ. Mivel el tudják adni 4000ért és semmi nem tiltja ,ezért jó hogy tenyészteni fogják...Sznobok mindig vannak és lesznek ,nekik az számít hogy a másik sznobnak elmondhassák ,hogy nekem telik bezzeg ilyen drága és ritka kutyára! Aztán a másik is vesz és így tovább.Benne van a nevében is LUXUSKUTYULI erre harap a "úrinép"
De a kérdésre: biztos nem laboratóriumban készítik petricsészében ,hanem fogják a legapróbb termetű ebfajták legapróbb termetű példányait és "összerakják" őket aztán így tovább..
Hogy készűlt a csivava a nálánál sokkal de sokkal nagyobb farkasból? Kb ugyanígy, csak jóval hosszabb időbe telt.
Én sajnálom ezeket az ártatlan jószágokat. Mégis milyen életük van? Egy jót nem futkoshatnak a füvön, más kutyákkal való játékról szó se essék...
Ezeknek csak vegetálás az élet, nem is tudom mivel etetik őket? Csak valami májkrémszerű táppal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!