Miért baj egyeseknek ha közterületen sétáltatok kutyát, illetve igényesen tartom?
Kis településeken még a nem kutyát tartót is nehezen fogadják be. Szinte örökre "a Gyüttment" marad.
Talán egyetlen módon lehet velük jóban lenni.... valamelyik családtagod törzsvendég lesz a falu kocsmájában. A finom Noha bor mellett gyorsan barátságok születnek.
ez nálunk szintén így. sorra mérgezik meg a kutyusokat a vén asszonyok mert letapossák a termény meg stb.. KERÍTÉS a megoldás ha már ennyi eszük sincs.Nem rég sétáltatom a kutyát elérünk egy házhoz az utcában az ember tacskója őrjöng a mi kis kutyánk szaglászik hát nem fogom ráncigálni... h ne tegye,jön a fenyegetés h kiengedi a kutyáját. xD elég vicces volt azóta többször szólt h ne vigyem arra mert baj lesz. aztán mikor nem bírtam tovább akkor bementem hozzájuk és mondtam h még egy ilyen és ..
:Dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!