Csivava vagy Yorki?
Figyelt kérdés
lécci ne linkeljetek:):)2011. aug. 3. 15:54
11/18 anonim válasza:
amelyiket te szeretnéd ,amelyik neked jobban tetszik..
nekem a yorki jobban bejön..
12/18 anonim válasza:
A Csivava nagyon aranyos, de kis mozgógép sajtkukac és sok sétára meg türelemre van szükség. A yorki tud morgós lenni, szintén aktív, mert terrier, de nagyon kis ragaszkodó kutya és érzékeny is. Talán az utóbbi, de ha még nem tartottál kutyát előbb olvasd el mivel jár a kutyatartás. Mindkét fajta apró termetű 3 óránként pisizni kell, idősebb korban kicsivel több időt bír ki. Persze kutyaszőnyeggel megoldható:)). A miénk 3 éves a nagyobbik, kisebbik 1,5 még mindig kutyaszőnyegre jár, (mire hazaér a család, bár elég sokat vagyunk otthon váltjuk egymást) átlag 4-5 óra addig nem bírja ki pisi nélkül.
13/18 anonim válasza:
a mién kibír kb 10 órát pisi nélkül.igaz nekünk kertes ház van,de néha lusta kimenni,hogy dobjon egy sárgát:D
14/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy Te írod e ki minden nap ezt a kérdést, de egy kissé uncsi állandóan leírni, hogy DÖNTSD EL MAGADTÓL!
Élőlényről beszélünk, most mi a fenét vársz másoktól? Azt akarod tudni, hogy melyikre szavaz a többség, mert akkor az a menőbb?
O.M.G.
15/18 anonim válasza:
Yorkie,egyértelmű..:) Nekem is az lesz:)
16/18 anonim válasza:
Mindekettő tucatkutya. Főleg a yorkie.
17/18 anonim válasza:
utolsó elötti! nekem is nemsokára lesz yorkim. :D
18/18 anonim válasza:
Idióta egy hülye oldal ez a gyakori kérdések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!