Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miben hasonlitotok a kutyátokra?

Miben hasonlitotok a kutyátokra?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok mindenre:D
2009. ápr. 8. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Fekete a hajam mint az egyik kutyám szőre:D
2009. ápr. 8. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Én is sokszor pont olyan kajla vagyok, mint ő.
2009. ápr. 8. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindketten nagyon csiklandósak vagyunk, gyakran vágunk hülye fejeket, illetve sokszor belelépünk valamibe xD
2009. ápr. 8. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi külsőre nem hasonlítunk, hacsak az nem ,hogy vékonyak vagyunk mindketten. Inkább a viselkedésünk hasonló. Én sokszor adok ki dünnyögő-morcogó hangot, és a kutyám is folyton morcog, mindent kommentál. Makacs, mint én, és akaratos! Nagyon aggodó, ha beteg vagyok (fekszik mellettem, egyből megérzi, ha beteg leszek azt is)és ez kölcsönös. Viszont ő hiperaktív mindig vidám, ellentétben velem, én lusta vagyok, és ritkán mosolygok, de ezért is szeretjük egymást :)
2009. ápr. 8. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Mérhetetlenül lusta vagyok,pont mint a kutyáim:)
2009. ápr. 8. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
ugyanolyan esetlen, mint én :) bújócskáztunk, elbújtam, és ő addig keresett, míg meg nem állt mellettem. csak nem vett észre xD én is ilyen vagyok :)
2009. ápr. 8. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Van egy fiú és egy lány kutyám, inkább a fiúra hasonlítok - lány létemre. Mindketten lusták, bambák vagyunk, sose tudjuk éppen miről van szó, de azért közbepofázunk és feneketlen a gyomrunk :D
2009. ápr. 8. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
makacsak vagyunk mind2en emiatt a körülöttünk lévők szenvednek:S én a kutyámmal a családom meg a barátom velem:)
2009. ápr. 8. 21:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Makacs, önfejű vagyok és nagyon érzékeny, hamar sértödős vagyok mint ő! :D
2009. ápr. 8. 21:13
 10/11 anonim ***** válasza:
A kutyáim és én mindig ugyanoda megyünk sétálni :-) Ők ugyanolyan okosak, aranyosak és jó fejek, mint én :-) De ők szebbek.
2009. ápr. 9. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!