Gyümölcsöt adhatok a kiskutyámnak? Jutalomfalat gyanánt.
Ragadozó,húsevő állatnak elég bőven a tápban levő zöldség.Inkább valami szalámi,sajt,virsli,szárított húsdarabokat adj jutifalatként,meglátod még jobb eredményeket is érsz el,tovább lesz figyelmes..:)Én úgy tudom,hogy a juhokat és nem az almást féltették régebb is a farkastól...Egy minimális növényi eredetű étel kell a kutya étrendjében,de már jutalomfalatként almát,sárgarépát??Ez nyuszi menü.... Maholnap odakerül a modern kutyázás,hogy lóherével etessük őket.Vagy kimondottan vegetáriánus kosztra fogjuk,mert az a hosszú élet titka....
KUTYA: Ország: Állatok (Animalia)
Törzs: Gerinchúrosok (Chordata)
Osztály: Emlősök (Mammalia)
Alosztály: Elevenszülők (Theria)
Alosztályág: Méhlepényesek (Eutheria)
Öregrend: Laurasiatheria
Rend: Ragadozók (Carnivora)
Család: Kutyafélék (Canidae)
Nem: Canis
Faj: C. lupus
Alfaj: C. lupus familiaris
Figyeld meg,mit ír a REND-nél...
De nem érted? A tanulás lényege, hogy a kutya pörögjön és teljesen meg akarja szerezni a falatkát. Ha nem elég értékes a falat, akkor elveszed a kedvét a tanulástól. A legtöbb kutya tudod mit tenne egy gyümölcsért? Semmit. Persze lehet, hogy a te kutyád kivétel de még nem említetted pedig sok kommentet írtál már.
Ne a tanítás alatt akarj egészséges lenni.
Szőlőt nem. Almát, banánt igen.
Én csonthéjast nem adnék, mert meghajtja. Vigyázz, mert az alma nagyon savas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!