A négy hónapos kutyám, még nem ugat. Ez normális?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 19:30
1/8 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi gond,nekem is van egy öt hónapos babakutyám,és ő sem nagyon ugat,ki véve,ha meglátja magát a tükörben,akkor vakkantgat.
milyen fajtáról van szó,mert például a huskyk sem ugatnak,csak vonyítanak.
2/8 anonim válasza:
Sztem az lehet a baja mint annak a skót gyereknek akiről 18 éves koráig azt hitték hogy néma. A 18-ik szülinapján aztán megszólalt hogy túl sós az étel.A szülei persze megkérdezték hogy eddig miért nem beszélt ? Mire agyerek:mert eddig sosem volt túl sós az étel !:)
3/8 anonim válasza:
Az én havanese-em 6 hónapos koráig nem ugatott. Most 8 hónapos és csak úgy mondja a magáét:)
4/8 anonim válasza:
Én azt mondom örülj neki, lesz olyan idő, amikor hiányozni fognak a csendes hónapok :)
Az én kutyusom 6-7 hónaposan kezdett ugatni, az örökbefogadott kutyánk (aki 6 év körüli volt, amikor hozzánk került) az első fél évben néma, volt, de már ugat ő is sajnos. Fülhasogató magas hangja van :)
5/8 anonim válasza:
a mi kutyán 5 hónapos, és csak most kezdett el ugatni :) sztem még van ideje megtanulni :)
6/8 anonim válasza:
Az én kutyim 4éves és nem ugat! Egy éve van nálam, de idáig még csak egyszer ugatott, amikor túl meleg volt a kaja és megsütötte a száját.Na akkor jól beolvasott "neki" ;o)
7/8 anonim válasza:
Az északi fajtáknál gyakori, hogy nem ugatnak. A tiéd milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!