Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Komondoros tapasztaltok?

Komondoros tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Komondoros tapasztalatokra lennék kíváncsi ! :)
2011. aug. 2. 21:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

igen a hátsójánál mi is vágjuk a szőrt, volt Ő előtte kis spiccünk :)

de nem is büdös a bundája meg öntisztulós vagy nem?

2011. aug. 4. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem a fajtát béjjegzem meg,mert van 1 ismerősök akinek ilyen kutyája van jár kutyasuliba és törődnek vele.Egy tündér!Az utcánkban viszont,van egy komondor aki 3x táadta meg a kutyám és utoljára lerángatta a fél oldalát.És a gazda le se Sz@rta!!!
2011. aug. 4. 17:12
 13/14 A kérdező kommentje:
lehet h az egy szocializálatlan eb vagy nem is foglalkoznak vele v vmi baja van.
2011. aug. 4. 18:34
 14/14 anonim válasza:
Nekem egy kan van. Volt egy szukám is, de sajnos elpusztult. A szuka volt az éberebb,de ha akció volt, akkor a kan pillanatok alatt a helyén termett. Megvesztegethetetlenek,fölég a kan. Akit elfogad,azt semmilyen körülmények közt nem bántja, viszont másokkal bizalmatlan. Oka kell legyen,hogy ugasson.Mióta a szuka nincs, többet kell vele foglalkozni,gondolom hiányzik a játszótársa. Más kutyákkal jól elvan. A szomszéd mudijával épp úgy,mint az öreg pulimmal. Nem mindennapi módon őrzi a rábízott területet:Ha valaki/valami bejutott,azt addig őrzi-szó szerint-míg a gazdája közbe nem lép. Szóval én csak ajánlani tudom,de csak határozott és következetes embernek való
2011. aug. 4. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!