Lehet még ilyen kutyám?
nekemis a kedvenc fajtáim közé tartozik:) sajnos én nem vehetek ilyet mert jelenleg egy westiet tartok és még ott az iskola is. szóval nem volna rá napi 5-10 órám foglalkozni evvel a kutyával. Nem is beszélve arról hogy mekkora mozgásigénye van. Több kilométert is képes megtenni, nagy hely, sok törődés és megfelelő szocializáció szükséges a tartásához, hisz ha nemtudja ki a falkavezér azon segíteni nehéz dolog, főleg egy csehszlovák farkasnál. Ráadásul falkában tartják, szóval ha veszel akkor ha teheted inkább 2t. Valamelyik tenyésztő nem is ad el ha nem 2 kutyát veszel, vagy ha nem tenyészteni szeretnéd, hisz ma már nagyon ritka ez a fajta. Többéves kutyás tapasztalat kell az ilyen fajtához. És szerintem hogy van 2 kutyád és ő lenne a harmadik minden erejével azon lenne hogy megmutassa a falkatagoknak hogy ők csak utánna következnek a ranglétrán. Domináns fajta, nagy erejü. Az én westiem is domináns és sokszor alig bírok a kis huncut fejével, akkor egy farkassal mitcsinálnék?:) Amúgy nemismerlek, de én 3. kutyámnak biztos NEM venném meg.
ui:tudod hogy ritkán ugat, inkább vonít?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!