Milyen életkortól függ hogy a kutya baby, puppy stb?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 13:21
1/10 anonim válasza:
3-6 hónapos korig baby a kutya :)
6-9 -ig kölyök :))
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat :)
2011. aug. 2. 13:39
3/10 anonim válasza:
Nem, az első rosszul írta.
Baby dognak a születésétől az elválasztásáig számít
Puppy, azaz kölyökkutya, 6 hónapos korig
Növendék kutya 6 hónapos kórtól 1 éves korig
Nagyobb testű kutyáknál ez kitolódhat (utóbbi kettő), mert míg a kistestűek kb. 10 hónapos korukra már teljesen kifejlettek lehetnek, a nagyobbtestű fajtáknál ez akár 2 éves korukig is eltarthat.
4/10 anonim válasza:
2.hozzászóló elmesélném neked hogy járok kiállításra és minden hónapban megveszem a kutyásújságot szal tudom ja és több tenyésztő barátunk van..tudom mit beszélek.....14/L
5/10 anonim válasza:
Az nem azt jelenti, hogy valóban tudod mit beszélsz. Én pedig tenyésztő vagyok, aranykoszorús, had ne tudja nálam jobban egy 14 éves kislány. Rosszul írtad, de most bővíthetted tudásodat.
6/10 anonim válasza:
Kiállításon azt mondta egyszer a Dr Jakkel Tamás mikor vmelyik fajtát bírálta hogy 3-6 hónapos korig jönnek a kutyák a baby korosztály.......
7/10 anonim válasza:
Igen, kiállításon.
Bébi osztály 3 - 6 hónapos korig
Kölyök osztály 6 - 9 hónapos korig
Fiatal osztály 9 - 18 hónapos korig
Növendék osztály 15 - 24 hónapos korig
De tápoknál nem eszerint osztályozzák, a kérdés pedig nem utalt arra, hogy a kérdező pontosan mire is gondol.
8/10 anonim válasza:
Éppen ezért így írtam mert kitudja miért kérdezte..
9/10 A kérdező kommentje:
Mindkettőtök válaszát köszönöm! Nem tudtam hogy táp és kiállítás között van különbség :)
2011. aug. 2. 14:48
10/10 anonim válasza:
Én is elnéztem, hibáztam. Éppen tápot rendeltem, (5 korosztálynak, van nálam a legkisebbtől kezdve a legöregebbig minden :)) és ezért valahogyan egyértelműen arra gondoltam, hogy tápra gondol a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!