Sheltiesek? Pár kérdés (lent)
Mivel etetitek?
Vélemény a sheltieről?
Tavasszal fog megszületni az enyém ezért már most mindent szeretnék tudni.
Alapvetően szerintem nincs sok munka a szőrével. Én kiállítási szezonon kívül van, hogy hónapokig hozzájuk se nyúlok és nem csomós vagy néz ki koszosnak. A kiállítási felkészítés már azért kicsit több munkát igényel. Azért sheltieben oda kell figyelni, hogy kis korban a fülét szépen ragasszátok meg mert elég ritkán áll be jól magától. Illetve a sheltieben nagyon necces pont a mérete. Ha túlnő akkor már nem sok esélye van a kiállításokon (nem mondom, hogy egy Ch címet nem tud megcsinálni mert megtud hisz kevés a sheltie itthon de igazán jó eredményeket nemfogtok tudni vele elérni)
ideálisan: kanok: 37 cm, szukák: 35,5 cm.(2,5 cm eltérés még megengedett bár nem preferált)
a 2. már jó! én blue merléhez fehéret/ezüstöt ajánlanék
sablehoz jó az aranya vagy a barna, tri hez lehet színeseket bár ott szerintem a fehér vagy fekete a legelegánsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!