Border collie vagy Ausztrál juhász?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatból,kinek melyik tetszik?
segítségnek:
Border collie:
ausztrál juhász:
2011. aug. 1. 19:10
1/18 anonim válasza:
Nekem aussiem van így asszem egyértelmű... de nyugisabb mint a border, sokkal kevésbé munkamániás. Viszont így is nagy a mozgásigénye és néha nagyon tud pörögni
3/18 anonim válasza:
Utálom a kutyákat büdösek fúj...
4/18 A kérdező kommentje:
akkor ne írjatok.
minek írtok? neked pedig köszi.
2011. aug. 1. 19:20
5/18 anonim válasza:
Ausztrál, nekem sokkal jobban tetszik.:)
6/18 anonim válasza:
Az aussie az álomkutyám, de még gyűjtenem kell hozzá (kicsit többe kerül, mint gondoltam), meg most amúgysem aktuális, mert két öreg kutyám mellé nem akarok újat hozni. Majd évek múlva.
7/18 A kérdező kommentje:
mennyibe kerül egy aussie?
2011. aug. 1. 19:43
8/18 anonim válasza:
1000 euró hobbyra valamivel olcsóbb 150-120 ezer
9/18 H.Jani válasza:
Mi a francnak a kutya? Csak a baj van vele. Inkább értelmes dolgokra költsd a pénzt! Semmi értelme kutyára vagyont költeni amikor emberek halnak éhen ember gondolkozz már...
10/18 anonim válasza:
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja.. van aki TV-t, mobilt vagy új ruhákat vesz van aki meg kutyát...nem mindegy neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!