Milyen kutyat ajanlotok nekem?
14 eves fiu vagyok es kertes hazban lakunk.Sok helye lenne a kutyusnak es az udvar vegen patak is van ahol hancurozhat.
Nagytestu kutyat szeretnek,orzo-vedot
Tudom,hogy felelosseggel jar.Tenyesztotol vennenk,az etetessel nem lenne gond,es 3 kor erek haza legkesobb a sulibol kb 5 utan szabad vagyok egeszen estig tehat foglalkozni is tudnek a kutyussal.Mar volt egy nemetjuhaszunk, vele is sokat foglalkoztam a zutobbi par evben,de a gond az ,hogy az a kutya elmeletileg az enyem,nekem vettek kicsi koromban,de mivbel apum volt az 'eros kez" a csaladban es en nem is foglalkoztam vele ezert a kutya ot fogadta el falkavezernek!(kisebb koromban meg nem voltam hozza eleg erett stb.)Most en szeretnek a kutya egyetlen gazdija lenni(egyemberes kutyakra gondoltam),mellette a csaladdal is jol ki kene jojjon!
Bocsi a regenyert,helyesirasert!Valaszokat elore koszonom!
vizsla,berni pásztor,golden retviever,labrador.
ezek közül szerintem bármelyik jó lenne neked!
A felsorolta egyike sem őrző-védő.
Német juhászkutya vagy belga juhászkutya bármelyik típusa. Ezek viszonylag kezelhető kutyák.
Kicsit makacsabb, de még neked való fajták: doberman, rottweiler, boxer, esetleg bullmasztiff vagy óriás schnauzer még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!