Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez a kutyus...

Szerintetek ez a kutyus fajtiszta?

Figyelt kérdés

Meg kérdeztem őket és azt mondták hogy igen fajtiszták 2szer oltva és 4szer féregtelenítve azt mondták hogy nem tudják őket hova tenni ezért hirdetik szerintetek fajtiszta?

[link]

Jah és lécci ne írjatok bunkó választ

2011. júl. 31. 18:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
42%

kérdező te rettentő hülye vagy.

ne legyen kutyád inkább. ezek nem FAJTAtiszták.

akkor fajtatiszta ha tenyésztőtől veszed törzskönyvvel!!!!!!! 100ezerért kaphatsz kb. ÉRTED?

2011. júl. 31. 22:26
 22/26 anonim ***** válasza:
szerintem nem fajtatiszták. megtévesztő , de nekem kicsit széles a fejük :S de nem tudom , annyira nem vagyok szakértő. egyébként óóó onnan tudod , hogy a szülők fajtatiszták , hogy megnézed őket, plusz ha van törzskönyv akkor tuti 100, hogy fajtatiszták
2011. júl. 31. 23:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Az,hogy a szaporító mit hazudozik,egyáltalán nem mérvadó.
2011. júl. 31. 23:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Fajtisztának fajtiszta, hiszen kutya, az hogy fajta tiszta e, az nem derül ki egyelőre. A kis fehér csivavának tűnik, de a foltoska az egy kicsit nagy, ahhoz képest, hogy júniusi. De az is lehet, hogy csak nagyok a szülők. A csivi max 3 kg lehet. Ha csivavát szeretnél venni, akkor legalább 3 hónaposan vedd meg, mert addigra már látszik, hogy milyen a kutyus, ha nem fajtatiszta, akkor az már kiderül akkorra
2011. aug. 2. 10:20
 25/26 anonim válasza:
Ha látod az oltási papirját ne kételkedj senki nem oltat korcsot még a tenyésztö sem én pincsereket tartok minden kutya fajnál megvan milyen idösen lehet eladni nekem is maradt már vissza nem tudunk mit csinálni el ajándékozuk
2011. aug. 8. 17:09
 26/26 anonim ***** válasza:

17:09! Képzelem, milyen "tenyésztő" lehetsz. Törzskönyv, tenyészszemle, szűrések? Szerintem azt sem tudod, mi az.

Egyébként egy csivavám, egy dobermannom és egy kistestű keverék(vagy ahogyan te nevezed korcs) kutyám van, mind a három megkapta és meg is kapja az ajánlott oltásokat. Évente kapnak kombináltat és lyme kór elleni védőoltást a veszettségi mellett.

A szaporítók is beoltatják, hiszen így a tudatlan vevőnek, aki semmit sem ért a kutyákhoz, tényleg nem lesz gyanús, sokan még össze is keverik az oltási könyvet a törzskönyvvel. De nem lesz kinél reklamálni, ha jelen esetben a kutya nem csivava méretű, nem almafejű, esetleg beteg lesz, korán elpusztul..

Én már elkövettem ezt a hibát, hogy ilyen helyről vettem csivavát, a 18:55-ös kommentemben le is írtam.

2011. aug. 8. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!