Szerintetek ez a kutyus fajtiszta?
Figyelt kérdés
Meg kérdeztem őket és azt mondták hogy igen fajtiszták 2szer oltva és 4szer féregtelenítve azt mondták hogy nem tudják őket hova tenni ezért hirdetik szerintetek fajtiszta?
Jah és lécci ne írjatok bunkó választ
2011. júl. 31. 18:11
2/26 anonim válasza:
szerintem fajtatiszták...de ez majd nagy korukban kiderül.. talán egy picit nagyobb egy átlag csivava kölyöknél a középső.. de szép kutyusok :)
3/26 anonim válasza:
2.vok
ott van hogy a szülőket is meglehet tekinteni akkor láthatod is hogy fajtatiszták vagy sem.. amúgy a csaj öltözékét nézve nem szegények szóval szerintem rendben vannak a kiskutyák..
4/26 A kérdező kommentje:
Jha jó örülök h szerintetek is fajtiszta mert mindig azt mondják hogy 1 ft-ért nem hirdetnek meg ilyenek:):) am azt később valami szakember meg bírná mondani hogy fajtiszta-e vagy nem?
2011. júl. 31. 18:18
5/26 anonim válasza:
keverék! innen ne vegyél kutyát
6/26 A kérdező kommentje:
Most akkor keverék vagy nem??
ÖÖÖ második honnan tudhatom h a szülők fajtiszták-e vagy nem?
2011. júl. 31. 18:20
7/26 anonim válasza:
szerintem nem... fejük még stimmel de nekem csontozatban pl kicsit soknak tűnnek...plusz milyen duma az, hogy nem tudnak hova tenni egy 1,5kg os kutyát
8/26 anonim válasza:
Miért akarsz kutyát, ha még azt sem tudod, hogy nem fajtiszta, hanem FAJTAtiszta?
9/26 A kérdező kommentje:
Azt mondták h ezen kivül is van még nekik kutyájuk és azért...(beagle 2 csivava szülő meg 1 tacskó)
2011. júl. 31. 18:24
10/26 A kérdező kommentje:
Honna tudom h a szülők fajtiszták-e vagy nem?
2011. júl. 31. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!