Mien masszazsok jok farkaskutyaknak amelyek nyugtatjak?
és ez csak egy a sok közül :D, attól függ amúgy hogy mi a baj, feszült, boldogtalan stb, de a könyvekben ez is benne van, hogy mit és hogyan kell csinálni... és hogy mikor :D
első vagyok
Anyu egyszer a TV-ben látott valamit, azt már nem tudom h mit, és ott volt, h két ujjal, nagyon kicsi, egy és negyed köröket kell csinálni, az óra járásával megeggyező irányba úgy h egészen erősen rányomod, de ne úgy h fájjon neki.
Ez végül is nem tudom h melyik kutyánál mire jó, mert mondjuk a bátyjám egyik barátnőjének a volt kutyájának ezt akkor csináltuk, amikor ideges volt, a mostani Pit bull-unknak meg akkor, mikor napközbe lefekszik aludni, így hamarabb elalszik(persze nem megyünk folyamatosan utána, h mikor fekszik már le végre), meg akkor, amikor nagyon ugat kifelé az ablakon, mert hallja a másik kutyát ahogy ugat.
szóval én ezt tudom ajánlani, és azt h keresgélj az interneten, vagy kérdezősködj ismerősöktől, és olvass könyveket!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!