Kinek NEM JÖTT BE Caear Milan a "KUTYADOKI" módszere?
Egy csomóan istenítik, hogy milyen profi, meg nem szórakozik a kutyákkal, és nem jutalomfalatokkal neveli a kutyákat valamiről.
De, én kipróbáltam ezt a csittegés, bökdösés módszert, és a kutyám kb hülyének nézett, hogy mit csittegek itt neki.
Másnak is volt így a kutyája?
Nagyon sokat próbálkoztam, egyáltalán nem vált be nálam sajnos. Pl. az, hogy "soha ne ordibáljunk és bármi történik, sugározzunk nyugodt energiát"...
Ha nem kiabálok,a kutyám fel sem figyel arra, hogy beszélek hozzá. Nyugodtság kizárva, ha nyugodt tudnék maradni, akkor nem is kéne rászólnom, ha át akar rohanni az úttesten vagy ha megenne egy sz@rkupacot...elvégre nem izgatna, mi lesz vele.
Vagyis: Kutyám rosszalkodik-> meg akarom akadályozni benne, vagyis aggódni kezdek érte-> felemelem a hangomat, hogy tényleg odafigyeljen rám....
Ha másként teszek, akkor rá se érdemes szólni, mert: 1.nem reagál 2. ha nyugodt lennék, miért is szólnék rá?
Nem tudom mennyire érthető, de én ebben az ördögi körben forgolódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!