Mi a véleményetek a Ceaser Millan új könyvéről? (a kutyadoki)
szerintem biztos jó.. én a műsorából rengeteget tanultam amit a kutyámon is kipróbáltam és a változás az nagyon nagy..eddig agresszív és bizonytalan volt az idegen kutyákkal ha meglátott egyet 100 m -ről már neki akart menni hámról nyakörvre váltottam és a műsorban látott dolgokat csináltam itthon és a sétáknál és 1 hónap alatt is rengeteget változott 2 éve nézem a műsort és a kutyámat már nyugodtan oda engedhetem a többi kutyához néha kell a bökdösés hogy kizökentesem de semmi agresszió én a műsornak rengeteget köszönhetek és én is megszeretném venni a könyvet...
amúgy meg az elsőnek üzenem hogy egyáltalán nem kamu a műsor igaz hogy nem egyik napról a másikra változik meg a kutya viselkedése de egy idő után már rengeteg fejlődés érezhető mondom 1 hónap alatt rengeteg fejlődést értem el nála és mostanra teljesen más kutya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!