Meddig fog még élni?
van egy tacskókeverék kutyusunk és már 15 éves (kb)
kicsit süket
ilyen kékes szürkés lett a szeme
és nagyon lassú
még soha nem volt beteg
nagyon aggódom hogy egyszer csak hazajövök a suliból és halottan találom a kosárkájában... :(
hát ezt így nem lehet megmondani, csak állatorvos tudja megállapítani.
De, ha már esetlegesen nagyon oda van, ne hagyjátok szenvedni szerintem:(
előző vagyok a wikipedsia ezt írja
Várható élettartama:14-17 év
de reméljük a tiéd tovább fog jó egészséget neki
Óóó, milyen kedves öreg tacsi lehet! :)
Még 1-2 évet nyugodtan élhet, de már elég öregecske szegény... Szóval igen, előfordulhat, hogy egyszercsak elalszik. :( De tőlünk elköszönt az öreg kutyus. Reggel még kikísért a kapuig, akkor elbúcsúztunk, estére elaludt a házában.
köszönöm a válaszokat...
akkor mindenféle vitamint tömjek bele ?? :S :)
nálunk a családban volt egy 21 éves tacskó, már se nem látott se nem halott de mág mindig ment a szomszéd macskája után!:-)))
végülis nem természetesen halt meg hanem elaltattatták mert ennyira fájtak az izületei és durva fájdalomcsillapitot nem kpahatott már.
szóval sztem ne tépelődj ezen minden nap, mert ez a lelkiállapot kisugáűrzik a kutyára is. ha rendesen eszik, iszik és korához vizsonyitva jó kedvű akkor elélmég akár 2-3 évet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!