Milyen kutyát vegyek?
lehet kicsi, vagy közepes testű
lehessen könnyen tanítani :D
És ne nyáladzon :))
Karácsony-ra szeretnék venni a feleségemnek :)
Tudom, hogy nagy testű, de én a Rodéziai Ridge Back
és 1200 Négyzetméteren jó neki?
És barátságos?
Futni, Sportolni vinném őt. Volt Rottweiler-ünk,Spánielünk palotapincsink, is :D
Meg törpe toy uszkárunk van most és ez a két kutya ellenne együtt? Suliba nem hiszem, hogy vinnénk. Inkább otthon tanítanánk
cocker spániel
máltai selyemkutya
francia bulldog
boston terrier
shih tzu
mopsz
de mit szólnál egy menhelyről kihozott kutyához? Sokszor azok hálásabbak mindenkinél... és megmentessz vele egy életet. és ha valóban kutyaszeretők vagytok, akkor teljesen mindegy, hogy keverék, vagy fajtatiszta, ugyanúgy szeretitek.
én is szerettem volna egy afrikai oroszlánkutyát, de nagy mozgásigényű és a kert mellett is el kéne vinni +több órás sétákra. (intenzív futás) és ahogy az előző mondta makacsok. Jobban meg kéne határoznod, hogy milyen kutyát szeretnél.
pl:
-rövid szőrű
-170 cm-es
-szereti a gyerekeket
-jó házörző
-könnyen taníthatő
-átlagos mozgásigényű
valahogy így kéne meghatároznod vagy meghatároznotok hogy milyen kutyát szeretnétek.
inkább udvarba tartanám. úgyhogy inkább házőrző
kicsi, közepes, vagy nagytestű
Futni, sétálni naponta járnék vele.
rövidszőrű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!