Milyen kutyát vegyek a fiamnak?
szia!
Őrző-védőt, terriert egyáltalán ne! Még a német juhász is túl agresszív ilyen korban, akár mit is mondanak róla.
Beagle sem túl jó választás!
Nekem angol cocker spánielt vettek anyáék 12 éves koromban, 15 évet élt velem. A legjobb választás volt, ami csak lehetett! Esetleg a hosszú szőr lehet akadály. Tacskó sok gyereknek van mifelénk.
Szia!
Ismét én :)) Annyit akarok még írni, hogy labradort akkor vegyél, ha valaki felnőtt a családból tud vele foglalkozni! Főleg a láb mellett séta fontos nagyon!
Ugyanis a labi nagyon erős. Simán elránt egy 10 éves gyereket. 2 ismerősöm is van, aki azért nem hordja sétálni a labradorját, mert már nagy, izgága, és nem bír vele!
A labrador csak akkor nyugodt, ha nagyon meg van nevelve! Anélkül egy nagy ugrálós maci lesz, akit bezárva kell tartani. (ismerősömnél ketrecben van, mert felborítja a gyereket :( )
Nekem is az az érzésem ez alapján, hogy tényleg inkább magadnak veszel kutyát ha kutyát veszel...vagyis te fogsz vele foglalkozni.
Én annak idején 7-8 évesen nagyon szerettem volna kutyát, abszolút bármilyen kutyát. De ha ennyire válogat, úgy tűnik mintha nem is szeretné a kutyákat önmagukért hanem tényleg csak felvágásnak kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!