Milyen kistestű kutyát tudtok ami megfelel az igényeimnek? (Bőv. Lent! )
Tudnátok olyan fajtát ami kistestű(kisebb mint a Beagle),és eltűri a kisgyerekeket?
Mert van egy majdnem 2éves öcsém
Nem első kutya lenne,most van egy beaglem is
Köszi a válaszokat előre is:)
Ja és napi kb 2-3 órám lenne rá(vagy több)
Nekünk Maltipoo kutyánk van és nagyon okos.
Átugorja a karikát és tud egy csomó trükköt:))
Uszkár és Máltai kutyi keveréke.
Nagyon selymes a szőre most 5 hónapos.
Imádom, sokan utálják ezt a fajtát, de sok sztárnak ilyene van nekünk azért tetszett meg mert olyan kis édes pofija van.
Menhelyről nem szeretnétek örökbefogadni? Ha elmondjátok az igényeiteket biztosan tudnak olyan kutyát mutatni, ami tökéletesen beleillene a családotokba és egy életet is megmentesz vele.
Keresgélj, rengeteg kutya vár gazdira, köztük rengeteg kölyök és kistestű is.
Pincsi.Rengeteg pincsim volt már,mindegyik szelíd mint a bárány.Kiskoromban is (szeretetből) téptem őket,meg annyira szétölelgettem,hogy majdnem megfojtottam,de még csak rám sem morogtak,semmi fenyegető,csak tovább csóválták a farkukat.Meg mindegyik pincsim engedte,hogy a kisgyerekek nyúzzák őket,meg se mukkantak.Tapasztalataim szerint nagyon szelíd kutyák,bár talán picit kényesebbek mint az átlag.Pl a fülüket kell tisztítani néha,meg mindig körülvizsgálgatni őket,mert egy csomó rejtett seb szokott lenni a nagy szőrük alatt,érzékenyebb a bőrük.
Lényegében,ha a kutya temperamentumáról van szó,én a pincsit mondom. Tényleg remek kutyák,a gyerekeket imádják a legjobban.Persze ez függ neveléstől is.Azért azt nem szabad engedni,hogy egész nap nyüsztesse a gyerek a kutyát,mert attól már tényleg idegesebb lesz.Szépen megmutatod neki,hogy kell bánni az ebbel,és már mindjárt nincs probléma.Evésnél lehetőleg békén kell őket hagyni,minden kutya utálja,ha evés közben megzavarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!