Egy új kutya segítene a régi elvesztése miatt?
Én is azt mondom, hogy ne ugyanolyat vegyél.
És azt tanácsolom, hogy még várjál vele egy kicsit, nem jó túl hamar új kutyust vinni. Ne azért akarj új kutyát, hogy őt pótolja, hanem azért hogy legyen egy barátod/társad akit szerethetsz, úgyan úgy szerethetet mint az előzőt, de a kutyus nem lesz ugyanolyan, nincs 2 egyforma kutya.
vegyél másik fajtát és picit
ha ugyanolyan fajtát veszel, akkor azokat a tulajdonságokat fogod keresni benne mint az előzőben és lehet hogy nem találod meg benne...
egyébként részvétem
Én azonnal kaptam másik kutyust. (hétfőn elaltatták a drágát, szerdán jött az új). nem akartam, de a szüleim mondták, hogy menjek el a Lenke nénihez uborkáért :) persze lenke néninél nemcsak ubi volt, hanem 8 hetes kiskutyák. Anyu írt egy sms-t, hogy nyugodtan vigyem haza, amelyik tetszik. Ott helyben beleszerettem a mostani kutyámba.
Lefoglalt, és bár most is fáj a régi kutyám,(8éve történt),de az új segített a fájdalom feldolgozásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!