Hogy csalogassam be a vízbe?
Már probálkoztam azzal hogy betettem a vízbe a játékát(ahol még leér a lába),probálkoztam egy vízszerető kutyával bement de gyorsan ki is jött,amikor beúsztam és hívtam akkor utánam jött de mindig kiakar szaladni.!
Egy 5kg-os csivava mix-ről van szó.
Van még remény arra , hogy megszereti a vízet?
(Tudom , hogy a kiskutyák nem nagyon szeretik a vízet ... de azéért még reménykedem benne hogy megszereti :)
Előre köszi a válaszokat
Köszönöm a választ :)
Igen sajnos az ilyen pici kutyák nem szeretik a vizet pedig jóó lenne .
Rendben kiprobálom hátha sikerül ;)
az én csivavám sem szereti, van ilyen :) mi egy sekély patakkal próbálkoztunk. bejött utánam, hogy ott azonnal feljöjjön az ölembe :)
a fürdetésért sincs odáig, elviseli, nem hisztizik, de különösebben nem is örül neki, utána viszont boldogan hempereg száradásig a szőnyegen.
ugyanez volt régebben a skót juhászommal is, őt bizony nem érdekelte, hogy milyen frissítő is a tóban úszkálni, ő a partról nézte, ahogyan a haverja a vízben hűsöl.
próbálkozz csak tovább (én is fogok), de semmiképpen se erőltesd és ne ijeszd meg azzal, hogy ilyenkor másképp viselkedsz :)
Köszönöm :)
Az én kutyim is pont ezt csinálja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!