Hozzánk szegődött egy komondor kölyök. Már régóta kóborolt, tanácsoakt várok?
Hiozzánk szegődött egy komondorra hasonlitó kóbor 4-5 hónap körüli kutyus.Kan. Tudnátok segíteni etetési, tartással kapcsolatos és ápolással kapcsolatos tanácsokkal?
Bérmilyen választ szívesen fogadok. Huskym van, teljesen összeszoktak már a 2 nap alatt. Utánaolvastam a fajtának, de remélem itis kaphatok még érdekes hozzásólásokat.
első körben azonnal féregtelenítsétek és ha letelt a karantén ideje nagyon gyorsan el kell kezdeni oltani.
Nagyon nem kell más neki mint a te kutyusodnak de mivel kölyök napi 3 szor kaja neki valami jó minőségű kölyök táp kellene kit tudja mivel etették eddig...
Következetesen, határozottan kell nevelni és amit meg akarsz neki tanítani, azt már kölyökkorában tanítsd meg, mert később már nagyon önfejű és igazságtalannak fogja érezni. A miénk van, hogy úgy megsértődik hogy egész napra elvonul és elő sem lehet csalogatni (gyenge kezű gazdik voltunk annak idején).
A szőrét amint elkezd nemezesedni, kézzel tincsekre kell szedni és ezt kb. havonta megismételni, akkor szép lesz. Nem nehéz, később már csak a szőr tövénél kell kicsit széthúzgálni, ha meg lesz a végleges formája.
Nagyon mutatós, imádni való kutyus, még felnőtt korában is, mikor már akkora mint egy medve. :D Szeretni fogjátok. :)
Előző vagyok.
Már abban esetben érvényes, amit írtam, ha a komondor jellem és külső fog rajta a későbbiekben kiütközni. :)
Köszönöm szépen az edddigi válaszokat, továbbiakra is kiváncsi vagyok.(:
Nagy valószínűséggel komondoros lesz.Már most nagyon éber, alvásból 1 pillanat alatt felugrik és jelez. Jókis páros lettek a huskymmal.
Nevet még nem találtunk ki neki.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!