Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS MI van a kutyámmal? SOS

SOS MI van a kutyámmal? SOS

Figyelt kérdés
6hónapos, és nagyon rosszul néz ki. nyáladzik!!! bágyadt, szorong, és alig mozog...leguggolt, nem mozog nagyon..mellesleg reggel futni volt..lehet megártott neki? és abból lehet baja, ha egy agyament ember -.-" ráfújja a cigifüstöt? bocs a sok kérdésért..
2011. júl. 24. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a cigifüst ilyesmit tud kiváltani.

Valószínűleg elkapott egy vírust, vagy megfertőzte egy kullancs. Azonnal vidd orvoshoz, mert sajnos el is pusztulhat, akár pár órán belül.

2011. júl. 24. 11:12
 2/12 anonim ***** válasza:
állatorvos?? komolyan nem értem minek ide kell írogatni a kérdéseket és várni a választ. közben meg a szegény állat szenved. -.-
2011. júl. 24. 11:13
 3/12 A kérdező kommentje:
ha rajtam múlna én már el is mennék, de a szüleim, nem törődnek ilyen "apró dologgal"... :SS megmondom hívja fel a dokit!!
2011. júl. 24. 11:16
 4/12 ksandor1963 ***** válasza:

Remélem már nem is olvasod a válaszomat, mert elindultatok az állatorvoshoz.

Majd ha elvitted utána reagálj az itt olvasottakhoz, addig is kapcsold ki a számítógépedet, ne itt olvasgass, hanem mozdulj.

2011. júl. 24. 11:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Remélem rendbe fog jönni, de tényleg csak az állatorvos tud okosat mondani.

Mindenesetre én egy 6 hónapos kiskutyát nem vinnék futni. Mi a kiskutyánkat fokozatosan szoktattuk rá a nagyobb sétákra, és futni csak 1 éves kora körül vittük. Olyanok, mint a gyerekek, egy 4-5 éves gyerekkel sem sétáltatsz le egyhuzamban 3-4 km-t, mert nem bírja, futva meg pláne nem.

2011. júl. 24. 11:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Azonnal állatorvos! :S

Én sem értem miért itt kell várni a megoldást amikor szerencsétlen kutya szenved!

Amúgy szerintem valami mérgezés.

2011. júl. 24. 11:38
 7/12 A kérdező kommentje:
apum azt mondta, majd átmegy rajta, mert alszik..már nem nyáladzik.én mindenképp elmennék állatorvoshoz,de a szüleim, ebből nem csinálnak nagy dolgot!! :@@
2011. júl. 24. 11:48
 8/12 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nagyon izgatott volt és kifáradt, de az is lehet, hogy tüzel.
2011. júl. 24. 11:51
 9/12 A kérdező kommentje:
a szüleim csak nevetnek azon, hogy nem mehetett belé kullancs, meg hogy kifáradt...nem szokott ennyit futni, és nem is szabad neki, de nem én vittem sétálni
2011. júl. 24. 11:52
 10/12 A kérdező kommentje:
különebn póráz nélkül futott egy másik kutyával..
2011. júl. 24. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!