Utazhat a kutyám vonaton?
szeretnék egy kutyust örökbefogadni de elég messziről (kb 2óra vonatút) az lenne a kérdés hogy akkor röktön vihetem már a vonatra vagy egyáltalán vihetem e ha igen akkor hol tudom megnézni hogy mennyibe kerül a jegy?
sajnos nem tudjuk megoldani a kocsis dolgot mert amelyik rokonomnak lenne kocsija az minden nap dolgozik reggeltől estig és nem akarom h miattam szabadságot vegyen ki
oké köszi
amugy menhelyről ha hozom szoktak adni pénzt ha igen mennyit? vagy hallotam olyanról hogy mondjuk viusznek nekik (a kutyáknak) vmi kaját...
Nyisd meg a linket ez elvisz a mávstart menetrendjére. Állítsd be, hogy honnan hová szeretnél menni, majd a kedvezmény fül alatt állítsd be, hogy élőállat viteldíj. Majd mehet gomb
Vagyis menetrend gomb*
(Amúgy még mindig az előző voltam )
460 forint lenne ki lehet bírni
amugy felnőtt jegy 1800körül van tehát 25%a a teljesnek
Jaj Istenem miért kell ilyen tanácsokat adni, hogy ne vegyen jegyet a vonaton???? "Mert Te mindig úgy szoktad", nyilván, olyan helyen szállsz fel, ahol nincs jegykiadás!!!
Istenem..... Ha a sötétség fájna....
Kedves kérdező ne hallgass,ilyen buta válaszolókra (!) Kapásból 3000,- ha nincs jegyed (!)
(Amúgy megint az előző voltam :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!